1η Ανακοίνωση εκλογικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής 4/7/2024

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής που συγκροτήθηκε με την αρ. πρωτ. 74122/28-06-2024 (ΑΔΑ:942ΥΟΡ1Υ-ΒΘΙ) απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με το Ν. 4497/2017 και το Π.Δ. 372/92 όπως ισχύει

                                                                                             ανακοινώνει

ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2024 στο κτίριο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο (Πολυτεχνείου 58) από 07.00 π.μ. έως 07.00 μ.μ.. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Σε περίπτωση κατά την οποία το Π.Δ. περί παροχής δικαιώματος διεξαγωγής της ψηφοφορίας με ηλεκτρονικά μέσα δεν εκδοθεί εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος, οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με φυσική κάλπη και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ν. 4497/2017.

Στους εκλογικούς καταλόγους καταχωρούνται και έχουν δικαίωμα ψήφου τα μέλη εκείνα που έχουν εγγραφεί στο Επιμελητήριο μέχρι και τις 30/11/2023 και είναι ταμειακώς ενήμερα. Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος, θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα. Φυσικά πρόσωπα ή υποκαταστήματα ημεδαπών επιχειρήσεων, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο οικείο Επιμελητήριο μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος, θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα.

Η εξόφληση ή ο διακανονισμός οφειλόμενων συνδρομών παρελθουσών χρήσεων πρέπει να γίνει το αργότερο σαράντα (40) ημέρες πριν από τις εκλογές, ήτοι έως και 21 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα.

Σχετικός κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα βρίσκεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα κατάταξης και τις οικονομικές υποχρεώσεις των μελών θα παρέχεται από το Τμήμα Μητρώου του Επιμελητηρίου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλ. 2371024200 από τους υπεύθυνους υπαλλήλους. Αναλυτική πρόσκληση για τις εκλογές θα δημοσιευθεί τουλάχιστον πενήντα (50) μέρες πριν την ημερομηνία έναρξης των εκλογών.

Η Πρόεδρος Της Εκλογικής Επιτροπής

Μαρία Σφυρή

Προηγούμενο ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ 2024: ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ/ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΩΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ
high resolution logo white transparent

Ακολουθήστε μας